Un lugar donde aprender, imaginar, crear y también divertirse.

Aquí encontrarás cuentos, poesías, adivinanzas, noticias ...

y muchas cosas más que el mundo del libro nos puede dar.


jueves, 7 de marzo de 2013

Diari d'un jove maniàtic

Aquesta és l'habitació de Pete, el protagonista del llibre Diari d'un jove maniàtic, dels autors Aidan Macfarlane Ann McPherson. Obre la porta i contans que hi veus!

54 comentarios:

Anónimo dijo...

Ès una habitaciò molt desastrada amb una gran finestra a la dreta que esà tapada amb mmoltes coses.Lì agrada la música perque es pot vore que hi ha una llibreta de musica i un violì.El llit ès molt petit,i la
taula de estudi,no es pot utilitzar degut a la porquerìa que hi ha damunt.
FI
Carmen Perez 1º C

Anónimo dijo...

Ès una habitació desastrada.Té una porta que està tancada, també té una finestra , la taual de nit té uan llum de taula y un retge un cajon esta obert. La llit està desfeta , el sòl te llibres y molts discs de musica , també hi ha uan guitarra. M'imagine que el que viu li agrada al musica perqué també hi ha un poster d'un grup de musica.
Antonio Pantoja Rodrígues Nº24 1ºB

Anónimo dijo...

És una habitació menuda i desordenada. Té un pòster penjat, una guitarra elèctrica, un montó de llibres pel terra i uns quants CDs escampats pel mig de l'habitació. També té una tauleta de nit amb una llàntia i un rellotge i uns caixons molt plens de roba. A més, té un llit que pareix un poquet incòmode però acceptable.
Aquesta habitació sembla d'un jove amant de la música i amb pocs amics. També pareix que estiga estudiant a la universitat perquè té molts llibres i enciclopèdies a la seua habitació.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

És una habitació bastant desordenada amb el llit sense fer ,uns CDS tirats pel sòl, una muntanya de llibres uns damunt d'uns altres, un calaix de la tauleta de nit a vessar de mitjons...
Alba Pont 1erD

Anónimo dijo...

la habitació es un desastre, hi ha fins menjar en tots els llocs abanda de roba, llibres, jogets, material de l'escola.
També hi ha una canasta, una pezera adalt del tot del moble del fons, tots els calaixos oberts i casi no es pot vore el llit de les coses que hi ha damunt.
FI
LUCIA PALOMO 1C N·25

Anónimo dijo...

És una habitació molt desordenada. Té per tot el sòl discos, enciclopèdies i fulls, hi ha una guitarra elèctrica, un llit sense fer i xicoteta, però s'esta calentito perquè té una estufa, damunt de l'estufa hi ha un pòster. El que viu hi ha es nota que és un universitari que li agrada molt la música. Al costat del llit hi ha una taula que té: un llum quadrada, un rellotge i dos calaixos oberts i desordenats i plens de roba. Però com té una finestra entra llum tot el dia.
MB 1ºD

Anónimo dijo...

L'habitació de Pete és un pis xicotet aquesta situat prop de la universitat. Aquesta desordenada. Té un llit a la dreta aquesta rebutja i amb un disc, una taula de nit en la qual té un llum, un rellotge i amb un calaix ple de pilotes. El sòl està ple de fulles i de discos també té un radiador a dalt hi ha un pal. A la dreta del pal hi ha una finestra amb persianes i cortines, sota hi ha llibres i alguns discos, a la dreta hi ha una guitarra. Pete és desordenat deu saber tocar la guitarra.

JORGE MARTINEZ BASOMBANº20 1ºB

Anónimo dijo...

Es una habitació molt desastrada.Esta tot tirat pel terra, CDs,llibres,etc.També hi ha un calaix obret plet de calcetins, una guitarra eléctrica en la paret, un llit desfet , un pósted de guitarristes i una tauleta de nit en la que hi ha un llum, un despertador una porta tancada i una finestra.
Yo crec que es un xic molt desastrat y sin ganes de moures.Les seues aficions són escoltar música, llegir llibres i tocar la guitarra.
Quique Tello Barbé 1ºB.

Anónimo dijo...

Pete té la habitació prou espaciosa pero xicoteta i desordenada.
El seu llit és individual amb el llançol blau. A Pete li agrada molt la música per això te una guitarra i molts CDs per la seua habitació.
També te un radiador per a calfar-se a l'hivern.A més té una finestra amb vistes als edificis més alts a la ciutat. Al costat del llit té una tauleta de nit amb un rellotge i una llampareta per a alumbrar-se.

LUIS COLOMER 1ºB

Anónimo dijo...

La habitació de Pete es una habitació molt desastrada, amb molts objectes tirats pel sol.
A la dreta hi ha una gran finestra i a l'esquerra hi ha una prestatgeria amb examens punxats.
Pete pareix un xic molt desordenat per eixenmple, perque la taula on pareix que estúdia esta plena d'objectes, també pareix que l'hi agraden els esports com el basquet, la pintura, la geografia o la música.
FI
Carlos Marco 1ºC

Anónimo dijo...

Es una habitació molt desastrada,
jo creec q es una habitació que necesita una limpiessa pero ja .te alguns articles de música a si que jo creec que le agrada molt la música pero tambe te articles d'animals per aixó intuim que te algu animal


PEDRO ZUBIA 1C

Anónimo dijo...


L´habitació de Pete es ta mol desastrada, clarament.
Hi ha un pastís en la taula marró que se encuntra en la esquera, unes cartes, mes avant es pot vore casi una bicicleta amb una prestatgeria al costat, que en el seu interior presten de llibretes, exámenes etc.
En el centre estroba Pete amb un ordinador. Al seu costat (a la seua dreta) estroba un calendari.
Bo en fi, jo crec que así no podria estudiar, me desconcentraría en cualsevol cosa...
Moraleja: HI HA QUE SER MES ORDENAT
Digo yo ...

FI

Blondelle Josephine 1C

Anónimo dijo...

Es una habitació molt desastrada.
Té moltes coses:
Un ordinador, una canasta, una finestra, un baló, un violí...
jo crec que déu de tindre uns gats o gossos perque es pot veure dos recipients per al menjar d´animals
també te molts calaixos en molt joguets i encara que deu ser molt desastrat, té coses molt boniques.

Marina Chaveli Casino nº 7 1ºESO C

7 de març de 2013 20:47

Anónimo dijo...

L'habitació és xicoteta i està desordenada, hi ha una finestra amb cortines blaves i un radiador. El llit està sense fer, la taula de nit esta molt desastrada i damunt hi ha un rellotge i una llàntia. El que viu en eixa habitació pareix que li agrade molt la musica perquè té moltíssims CDs, una guitarra elèctrica i un postter d'una banda de musica penjat en la paret.

Natalia Passera 1ºB

Anónimo dijo...

L'habitació de Pete.
Pete es un xic timid, raro, no amb molts amics peró li encanta la música y llegir. En la seua habitació té milers de discos desordenats per terra i també molts llibres sobre medicina o enciclopedies que llig cada dia. A la seua habitació quan entres podem trabarla tota desordena, CD's en terra, calaixos oberts plens de roba y ñposters pegats a la paret. A Pete més o menys li agrada l'habitació de la universitat peró prefereix la la de sa casa. Pete es un xic hipocondriac aixina que no té molts amics i no es relaciona amb ningú.
SOFIA ARROYO, 1ºB

Anónimo dijo...

L'habitació és un autèntic desastre.Té una porta xicoteta, un radiador blanc, una finestra que dóna al carrer,amb unes cortines de color blau verdós. Sobre el radiador, en la paret, hi ha un pòster en el qual apareixen tres persones, a l'esquerra hi ha una guitarra elèctrica. Quasi tots els seus discos estan tirats pel sòl , el llit està per fer, la roba sobreix dels calaixos de la tauleta de nit, en la qual es troba un llum quadrat i un rellotge despertador; escampats pel sòl hi ha un munt de llibres ben grossos.
M'imagine que pertany a un xic que és estudiant i al que li ha d'agradar la música.
Mare meua que desordenat és l'amo de l'habitació!
XAVI FERRIOL MIRALLES 1º ESO B

Anónimo dijo...

L'HABITACIÓ DE PETE

L'habitació té un aspecte molt desordenat, té tot el sòl ple de CDs i de llibres, el llit està desfet i al costat n'hi ha una tauleta de nit amb una llàntia , i un rellotge , també té un calaix obert, per on penja un calcetí.
Al costat de la porta trobem un radiador i d'amunt del un poster d'un grup musical anomenat DOM.
També hi ha una finestra gran amb cortines de color blau que estan obertes. A través de les finestres podem observar altres edificis.
En un cantó es troba una guitarra recolzada sobre la paret.
Es nota que és un gran aficionat de la música i dels llibres i que l'agrada tocar la guitarra.
Del seu caràcter podem dir que és molt desordenat, poc sociable i que és un MANIÀTIC.

Laura Pérez de Viñaspre Cortés 1ºB

Anónimo dijo...

la habitació está molt desordenada,está tot potes arriba:está tota plena de llibres per el sol, hi ha roba per tot arreu, la cama esta desfeta, hi ha una guitarra, un poster ma posat molts disquets i els calaixos essten plens a rebosar de roba interior

Anónimo dijo...

La habitació molt menuda i desordenada. Té un póster penjat, una guitarra electrica i uns quants llibres per terra . te una finestra molt gran per la que corre molta llum , en la taula de nit té un rellotge , en el sòl i en el llit té roba tirada per terra .
En aqueta habitació es sembla a un
verdader desastre.
LUCIA SÁNCHEZ CAPUZ 1C ESO

Anónimo dijo...

Es una habitació molt chicoteta, les parets són marróns, esta molt desordenada i tot pel piso.
L'habitació está plena de llibres i CDs de música, l'agrada la música, el seu grup de música favorit es DOM!!, que toca música rock.
Hi ha un rellotge de color blau, se d'agulla.
També una llum en la mesa amb forma quadrada, com el rellotge.
La finetra té unes Cortines blabes, qu'e s'on del mateix colos que els llençons del llit.
FI
Andrea Soto 1ºD =)

Anónimo dijo...

La habitació de Pete, es un desastre... és un espai no molt gran, encara que PLE de coses.
A la dreta hi ha un finestral prou gran, d'on penjen unes cortines d'un color taronja vistòs, amb uns grans diuixos de unes floretes, per ella, es pot apreciar un dia preciòs d'estiu (crec) mol solejat i molt brillant.
La cosa més destacable de la seua habitació, es que quasi tots els seus objectes sòn de viatjes, o de souvenirs, te tota mena de coses: brùixoles, boletes de neu, un xicotet autobús de joguet, una pesa xicoteta, una caixa d'una pizza, un plàtan, una estrela de mar, un pastís, un cuadre, un ordinador, una gorra groga, una carta, uns platerets d'animals...
A la dreta de la seua habitació, te un minúscul llit de uns 40x30, el llensol es d'un groc britllant amb uns brodats en un color taronja apagat, amb un coixinet de color blau amb ratlles blau marines, just en mij de l'habitació es troba un escritori inundat per ombjectes innecesaris als seus calaixos.
Jo crec que Pete és un marginat social, ja que amb un dia tan bonic i brillant, ell en compte d'estar amb els seus amics està en sa casa jugant am l'ordinador.
Amparo Pozuelo 1er D

Anónimo dijo...

La habitacio esta molt desordenada
hi ha un violonchel i fulles de música ,els calaixos estan oberts, dins d'un ni ha un gat blanc , el llit esta sense fer , tambe ni ha un telescopi no molt gran ,i finalment ni a un pastís d'aniversari .
FI
Saúl Sánchez 1ºC

Anónimo dijo...

L’habitació de Pete:

Pete es un poc desordenat
Te l’habitació molt desastrada,
Te el llit sense fer, I els llibres i tots els CDS tirats pel sol,
Tambe te el caixo de la mesita de nit obert amb un calcetí colgant.
L’afisió de Pete pareix que es la música te montons de CDS de música una guitarra electrica i un poster d’els DOM!!!!!!!!!
Pareix que pete es fán dels DOM !!!!!!!!!!!!! .
L’habitació es petita pero a Pete li dona igual
Ha hi té suficien espall per a totes les coses que porta.
Si tinguera l’habitació mes ordenada pareixiria mes gran.

ÓSCAR BUEDO SALADOR 1ºB

Anónimo dijo...

habitació de Pete:

La habitació de Pete es molt desastrada i plena de discos de musica; es molt chicoteta, el llit u te sense fer, i també te moltes cosetes per terra i tampocte molta llum ; també te una guitarra electrica te moltes llibres de medicina tirats pel sol.
Els calaixos us te oberts,finalmet molta roba tirada per terra. Fi.

Marta Zanón 1ºB

Anónimo dijo...

Es tracta d´una habitació molt desastrada, pareix que tinga el Síndrome de Diògenes. Té moltes coses que no haurien d´estar en una habitació, com el cartó d´una pizza, el pastís de xocolate que hi ha damunt de la taula o la pasta de dents. També es pot veure al sostre unes fulles, una gàbia o una canasta per a jugar. No és un lloc adequat per a estudiar, no es pot ni caminar per l´habitació.

Sito Rodríguez Vila

Anónimo dijo...

La habitació de Pete està molt desastrada,té tots els CDs per terra, aixo significa que li agrada molt la música ja que també té una guitarra elèctrica per terra, el llit està desfet i també hi ha un montó de llibres oberts pel sòl, també te un poster d'un grup anomenat DOM!!!.
Té una finestra per on no li entra molta llum. La habitació no es molt gran, pero si l'ordenara pareixiria més gran.
Blanca Garcia 1B

Anónimo dijo...

La habitació de Pete, és petita. No té molta il•luminació, només la llum que hi entra per la finestra. Al costat de la porta es troba la tauleta de nit i el llit. Està un poc desordenada La tauleta de nit té un despertador, una llum de taula groga, i un dels dos calaixos ple de roba. A la ma esquerra hi ha un pòster, d’un grup de música i baix un radiador. A continuació es troba una finestra prou gran, per on es veuen finques. Té unes cortines blaves. Recolzada sobre la finestra, hi ha una guitarra roja i blanca. Al costat una columna de llibres, i al terra tot ple de CDs. Sembla, que li agrada molt la música ...
Sílvia Castillo Angulo 1º ESO B

Anónimo dijo...

És una habitació de tamany standard pero que al tindre una gegantesca quantitat d'objectes i estar totalment desordenada la localització d'aquestos objectes ,esta reduix considerablement.A la dreta presenta una finestra,des d'on es pot contemplar el parc.Justament al costat d'aquesta trobem el llit i a l'altra banda una prestatgeria.En aquesta podem observar diversos llibres,un microscopi,un globus terraqui i algunes plantes,aquestos objectes son propis de grans estudiants raó per la qual a l'altra banda de l'habitació n'hi han unes excelentissimes notes punxades a una prestatgeria.A més podem observar que apart de que se li donen bé els estudis,li agrada molt viatjar,ja que es poden observar incontables objectes que són simbólics en altres païssos o cultures,ja siguen el casc de batalla viking,el barret americá o una calavera la qual es tradicional del dia dels morts,costum mexicana,a més li agrada la pintura,la gastronomia,els esports, la música i els animals,ja que té incontables objectes sobre aquestos temes,un quadre i una paleta de pintor,un pastís d'aniversari o una caixa de pizza,una pilota de bàsket i un patinet,diversos altaveus,un violí,un bloc de música i diversos CDs i una gàbia per a ocells,per això s'intueix que té aquest tipus d'animal.

Christian Valero Fernández 1ºC Nº32

Anónimo dijo...

L'abitació de Pete es mol deasordenada i jo crec que es molt chicoteta, totes les coses estan per terra: discos, llibretes...
es pot vore que li agrada molt la musica, perque te una radio i molts discos.
Te molt poquet espai per a tantes coses que te a la seua habitació.
Esta tot tirat per terra, Pete es un desastre.
Alicia Albors Noverges 1ºC

Anónimo dijo...

És una habitació molt desastrada, està plena de joguets i objectes. Pareix que li agrada la música, donÇ, te un contrabaix, unes partitures i un equip de música molt bo.També te molta comida, com un pastís, una pizza, galetes en la tauleta i un plàtan. També te una coca cola al calaix. Li agrada pintar paisatges. Te un peix. Es llesto, perque te bones notes als exàmens. Yo ordinaria mes la habitació,donç, encara de que siga xicoteta, se podria aprofitar

Pablo Caballer 1ºC

Anónimo dijo...

La habitacio esta molt desastrada. Hi ha una finestra que da al carrer,un poster d'un grup de musica,hi ha un monto de discs oberts i tirarts per terra,alguns llibres apilats,un guitarra,la seua taulita de nit esta oberta i amb la seua ropa interior sense doblar i el seu llit sense fer. Aquesta habitacio es un desastre!

Emilio Auñón Roda 1ºC

Anónimo dijo...

Es una habitació petita i el pareix aun mes ja que esta plena de coses,el llit esta al costat dret i damunt hi ha un casc de muntar amb bicicleta. Per totes parts hi han joguets que pareixen de quan era mes menut,també pareix que li agrade la musica ja que hi ha un instrument, uns alta veus i alguns llibres de musica. Pareix que ha viatjat molt perque té molts adhesius de banderes de distints paisos de tot el món. Al costat esquerre hi han un parell de cartes i un pastís de chocolata,també hi ha un cuadre on es pot veure unes montanyes i un llac. Té coses pengades al suro que té al costat d'una paret i alguns llibres , jocs i joguets petits a la prestageria de la esquerra , a la prestageria de la dreeta hi han un rejotge, una planteta, uns llibres, un microscopi i una pilota del món.
També pareix que tinga mascotes perque té dos menjadors de gos i de gat. Al fons de la habitació esta la taula de estudi en la que es podria aprofitar molt mes l'espai si llevara totes les coses que hi ha damunt.
Del sostre pengen algunes fulles i una llum de color verd.

Anónimo dijo...

L' habitació de pete esta molt desordenada. te tot tirat per terra, com cds i llibres .Tambe te una ventana amb dues cortines de color blau. Pete, te el llit sense fer. A la peret té un poster d'un grup de rock anomenat DOM. Pareix que a Pete li agrada el rock perque també té uan guitarra. Al costat del seu llit té una meseta de nit amb un calaix obert.

MIGUEL PÉREZ 1B

Anónimo dijo...

És una habitació molt desordinada. També té una finestra molt gran a la dreta. Es pot identificar a simple vista que de la persona que de qui siga eixa habitació es músic perque té un gran nombre de partitures a la dreta. N'hi ha molts joguets que pel vist són d'algun germà seu perque eixos joguets són per a xicons y ademés es veu que treballa a una pizzería perque hi ha una pizza a terra. També es pot dir que aquest xiquet és esportista perque té unes peses al sòl.

DAVID SANCHIS 1ªC

Anónimo dijo...

La seua habitació es gran peró molt desordenada. Té moltes coses penjant per dalt, una prestatgeria plena de coses.També té restes de mejar pél sól. Hi ha un escritori on hi está Pete que quasi no se veig pe´l desastre que hi ha.

Ignacio Cañamero 1C

Anónimo dijo...

L'habitació de Pete ès com una caixa xicoteta plena de coses,molt desordenada, per cada racó hi ha un que altre objecte.
El sol està ple de coses, hi ha com una mini caravana, una pilota de basket, un cartó de pizza, unes peses, bols per al mejar dels gossos, roba...etc.
El llit cuasi ni es veu, damunt té unes partitures, un casc de ciclista, més roba...
El seu escritori està molt desordenat, tots els caixons oberts
,tots plens, de pincells,regles,colors i... UN GAT!!
No sé si Pete té un violoncel per que li agrada la música, o si es per plenar ja del tot la seua habitació, pero al costat d'un finestró que té a la detra hi ha un.
Pels mobles té exàmens colgats, de 10, sembla que és molt llest, té prismàtics, gorres,altaveus,peixos,posters... tota la seua habitació en general està molt desordenada.
Paula Garcia 1ºD

Anónimo dijo...

L'abitació de Pete és xicotete i està plena d'objectes. Al entrar pel la porta a mà esquerra es troba una tauleta de nit, amb un rellotge, una llàmpara i uns caixons oberts i desastrats. A mà dreta pegat a la paret té un pòster d'un grup de música i baix d'aquests un radiador. Si continuen per la dreta trobem una finestra, que les seues vistes donen a la ciutat. Baix de la finestra es troben dues pilons en el primer n'hi ha CDs que aquests també estan escampats per terra al voltant dels pilons. En el segon n'hi han cuatre llibres i al costat es troba una guitarra. Al fons de l'habitació (en front de la porta)es troba el llit amb els llençols desfets i una caixa de CDs.

Gabi Cirujeda 1ºD

Anónimo dijo...

La habitació de Pete esta molt desastrada, té molts CDs pel sol, té el llit desfet, també té un poster de DOM¡¡¡.
Té una finestra, i tambe té un caixo obert amb calcetins penjant.
En resúm no es pot caminar per l'habitació perque té moltes coses pel sòl.


Carlos Gimenez Vivancos Nº16 1ºESO B

Anónimo dijo...

L'habitació de Pete està molt *desastrada, el llit està sense fer i hi ha *CDS i llibres tirats en terra. També es pot observar una tauleta de nit amb un despertador un llum i a baix un calaix obert, ple de coses. Té una finestra oberta en la qual, després d'ella, es poden veure edificis. Té un pòster del grup del moment ``*DOM´´, sota aqueix pòster hi ha un *calefactor. L'habitació sembla xicoteta, però si estiguera una miqueta més ordenada semblaria mes gran.

Anónimo dijo...

L'habitació de Pete està molt desastrada, el llit està sense fer
i hi ha CDS i llibres tirats en terra. També es pot observar una
tauleta de nit amb un despertador un llum i a baix un calaix obert,
ple de coses. Té una finestra oberta en la qual, després d'ella,
es poden veure edificis. Té un pòster del grup del moment
``DOM´´, sota aqueix pòster hi ha
una estufa. L'habitació sembla xicoteta, però si estiguera una
miqueta més ordenada semblaria més gran.

DIEGO ESTEBAN BELENGUER Nº10 1ºB

Anónimo dijo...

La habitació de Pette conte moltes coses que no serveixen per a res especialment els joguets de plástic, la quantitat de menjar, els llibres...
També hi ha un munto de llum y moltes coses utils com per exemple el violi o el llit.
Quique Estellés Cañadas 11 1B

Anónimo dijo...

L' habitació de pete esta molt desordenada, a la dereta hi ha un llit molt petit amb un casc de la bicicleta al costat hi ha una finestra i per devall d'ella hi ha un violonchel, a l'esquerra hi ha una comoda amb moltes coses per amunt entre elles una tarta de aniversari, al front hi ha un escritori amb unes estanteries, amunt i al costat d'ell te moltes coses, com un gat en un caixo, un mapa mundi, un cuadre que no esta acabat una planta enfiladisa...etc

Li agraden els animals ya que te un gat i un gos i una pecera amb peixos també li agrada la música per que te un violonchel i una partititura.

Eva Díez López nº 13 1ºESO c



Anónimo dijo...

L'habitació de pete esta prou desordenada, es veu que li apassiona la musica, sobretot el rock. Per la quantitat considerable de CD's i postllis. Li agrada molt llegir enciclopèdies de medicina, perquè vol saber el que és cada dolor que té per molt reduït que siga. Li agrada menjar, sobretot "menjar basura", com a pizza, pastís, etc. És prou brut, perquè el menjar, no s'ha de deixar en l'habitació, com pareix, prou de temps. Té dos mascotes, segons pareix, perquè hi ha dos bols de menjar, i es veu un gos jugant, i un ornitorinc davall del llit. Els seus noms són, Xip i Muffin, si que li deu d'agradar el menjar, perquè en castellà significa creïlla fregida i magdalena. Sort a les seues mascotes, i que sobrevisquen.
Amaia Díaz, 1ºB

Anónimo dijo...

La habitaciò de Pete està molt desordenada, plena d’objectes: joguets, comida, instruments musicals, un imà, altaveus, sombreros, una bicicleta, comida per a gats…etc. La habitaciò està il•luminada per la llum que entra per la finestra, la làmpara, i dues llànties col•locades al escritori i al costat del llit. Al escritori hi ha un got i material escolar, als caixons te més material escolar i un gatet blanc dormint a un dells, pareix que Pete es un irresponsable i no cuida molt bé de la seua mascota. Al costat del escritori, a la dreta, hi ha una estanteria plena d’objectes, d’amunt de tot hi ha un peixera i un altaveus, davall un rellotge, una planta, una estatuïlla d’una esfinge un globo del món, llibres i un microoscopi. I a la esquerra del escritori hi ha un quadre molt bonic pintat sobre un lienzo, al costat altra planta, d’amunt un altaveu, una calavera, unes radios i un sombrero. Pel mig de la habitaciò hi ha una t¡tarta d’aniversari, a lo mijor es el aniversari de Pete , perquè ademés al costat hi han com unes cartes que pariesen unes felicitacions. I al teixat de la habitaciò hi ha una un aviò, unes fulles, una jaula d’un pardal i a una esquina es veis una red de baloncesto.
Nº1 Iván Abril 1º ESO B.

Anónimo dijo...

La habitació de Pete està molt desastrada te un montó de llibres per terra, un montó de joguets te el llit sense fer amb fem per tots els lloc te fins a un gos ,te cd de musica per terra .No es pot vore el terra dels joguets que hi han .Pareix una jogueteria desastrada .
PAULA LÓPEZ.

Anónimo dijo...

L'habitació de Pete està molt desordenada i és molt petita.
Per on mires hi ha objectes per terra.
Té una finestra a la dreta del seu escritori amb unes cortines taronges que tenen flors de color roig.Per ella es pot apreciar que fa un dia solejat.
Pareix que està fent al seu escritori els deures o que està jugant a l'ordinador. Els calaixos estan molt desastras fins al punt que en un d'ells està dormint el seu gat.
El seu llit és molt xicotet però està ple de coses,com:un calcetí i un casc.
Crec que li agrada la música perque té unes partitures al costat del llit i un violoncel, també pintar perque té uns quants pinzells i aquarel·les als calaixos del seu escritori , també la medicina perque té uns quants llibres i enciclopèdies i com no jugar al bàsquet.
Em pareix que saca bones notes perque hi ha dos exàmens a la seua prestatgeria amb un excel·lent i també que acaba de complir dotze anys perque n'hi ha una tarta de xocolate damunt d'un moble amb dotze veles

Anónimo dijo...

La habitacio de pete es molt desastrada .No espot veure ni la finestra de la habitacio ,i no espot caminar de lo desasatrat que esta.Da molta rabia veure aquesta habitació

Anónimo dijo...

L'habitació de Peter:
Quan entres, a la dreta pots veure
un pòster d'un grup de música rock anomenat ¨Dom¨. Baix del pòster hi ha un radiador.Després hi ha una finestra molt gran on pots obserbar que Peter viu a una ciutat i no a un poble perque hi han molts edificis.Per terra hi han muntanyes de llibres i de discsapelotonats, també hi ha un cuadern amb les fulles arrancades i molt desordenades.Al costat de les muntanyes de llibres i de discs hi ha una guitarra elèctrica roja i blanca.
A l'esquerra de la porta hi ha una tauleta de nit amb una làmpara xicoteta de llectura i amb un rellotge, a més, te un caixó obert ple de calcetíns.Més endavant està el llit desfet.
Marina Bataller nº4 1ºC

Anónimo dijo...

La habitació de Pete esta molt desastrada per que es veu el llit desfet, el calaix de la roba interior obert amb tot per fora.
Te una guitarra electrica, molts CDs pel sol i molt llibres.
Se nota que li agrada la musica perque te un poster dels DOM¡¡¡¡¡.
Per la finestra es pot vore quasi tota la ciutat, a la tauleta de nit hi ha un despertador i un llantia, es a dir , Pete es un xiquet molt desordenat al que li agrada la musica

CHEMA GRAMAJE NAVARRO 1ºB Nº18

Anónimo dijo...

L'habitació de Pete esta molt desordenada.Hi han joguets,restes de menjars,un gos amb els seus objectes,pintures,un imà,una bruixòla...I dificilment es poden un veure un llit,un escriptori i unes quantes prestatgeries.Sense lloc a dudes aquesta habitació necessita una neteja.

Anónimo dijo...

L'habitació de Pete està molt desastrada.
Té moltes coses tirades per terra, el seu llit és molt petit i té moltes coses damunt,també té una prestageria amb moltes coses a i per cert no es pot caminar per la habitació perque hi ha moltes coses.
Té una finestra que està a la dreta,també hi ha una planta trepadora i una cistella.
FI
RAÚL ALGORA LÓPEZ 1B

Anónimo dijo...

L'abitació de Pete esta molt desastrada.Te una gàbia oberta penjant del sostre,te un gat dins del calaix,una pasta de dents oberta damunt la taula.Te tot per terra una pilota de basquet una pizza, jogets, un avió de paper i una altra pasta de dents, tambe s'ha quedat a mig partida als escacs.Damunt d'una de les taules que te, hi ha un pastís de chocolata, una femella, una moneda, una clau,un caragol i una carta mig oberta.Al costat de la finestra hi ha una canasta.

Anónimo dijo...

Es una habitació molt desatrada on es por veure que li agrada molt la música peque n'hi ha unes partitures i una guitarra. Tamé es evident que ha viatjat molt per les pegatines que hi han al bagul de color verd. Tamé es pot veure que ha menjat pizza fa poc per la cixa de pizza. Te un gos. Sap jugar al ajedrez. Ha rebut una carta que pareix personal. Ha sigut el seu aniversari fa poc i solament s'ha menjat una porció segurament perque no vol engrixar. Posa música de vegades perque es pot veure que te un equip de música. Esta fent un cuadre amb pintures de pincell. Te una taula d'escritori en la que poseeix un ordinador i un flexe per a trevallar, tamé poseeix un calendari per a organitzar-se. poseeix molts llibres per aestudiar, tamé un telescopi i una bola del món. A part del gos que te, tamé cuida de un peix de color taronja. Es pot veure a través d'una única finestra que fa un dia molt solejat amb uns quants nubols. Quan s'aborreix es posa a jugar al básquet dins la sua habitació. Posiblement a part d'un gos i un peix tamé te un pardal encara que no es trova a la seua gavia. Es pot deduïr que no li agrada res replegar ni ordenar la seua habitació. No arxiba res, tot el penja o el deixa per quasevol lloc.

Anna Faus Domínguez 1ºc nº 17