Un lugar donde aprender, imaginar, crear y también divertirse.

Aquí encontrarás cuentos, poesías, adivinanzas, noticias ...

y muchas cosas más que el mundo del libro nos puede dar.


jueves, 10 de febrero de 2011

Juguem al joc de les paraules..., paraules d'amor


Estic enamorat del meu amor primer.
Els ulls, fidels al cor, flors d'ella hi han brunyit.
Les pluges dels hiverns m'han dut a aquell recer
que és, en l'esclat del cel,
un bell racó de nit.

El primer amor, Josep Palau i Fabre

26 comentarios:

Anónimo dijo...

-Estimada meua...
Aquest final del 2010 ha sigut interminable per a mi per haver estat amb tu. Estava desitjant anar al col·legi, a pesar que no m'agrada, per a vore't. Encara que ara ja som "sols amics", encara pense en tu, per que has sigut una etapa important en la meua vida. Sent no haver anat amb tu aquest cap de setmana perque s'hem va oblidar, ho sent molt, espere que quan tornes puga anar amb tu.

Ens veiem ;)

Anónimo dijo...

Dilluns, 31 de Gener

Sancho VI el Sabio:
T'escric aquesta carta per a dir-te que cada vegada t'estime més. Eres la meva motivació per a alçar-me cada dia amb un somriure, per a tindre somnis dolços o per a riure sense parar amb desprecupació. Encara que prácticament no parlem, sempre que sento la teva veu, em ve un calfred. I cada vegada que sent els teus ulls brillants mirant-me, em pose tan colorada que pareix que tinga tota la sang al cap.

Un bes molt fort,

Mar Ferrando, 2ºB

P.D.:ningú sap que t'he enviat aquesta carta, el nostre amor només ens pertany a nosaltres.

Anónimo dijo...

València, 31 de Gener
Estimat:
Pot ser eres una de les persones a les que més vull en aquest món.Quan et mire em pose a tremolar,perque la teua mirada em fa venir unes ganes de dir-te tot el que sent.Em quede miran-te sentada i veig que estàs sol,pensatiu caminant d'un costat a un altre buscant alguna cosa o alguna persona,i no t'adones que jo em passaria hores i hores així,fins que t'apropes i em digues algo,ancara que siga una tonteria,però

Anónimo dijo...

Godella, 31 de Gener de 2011
Per a tu, només per a tu,
Tu eres cuansevol persona en el mon que encara es invisible per a mi.
Se que algún dia el meu amor per tu serà immens, que no podré viure sense estar en tu, que cada vegada que et fajen mal, jo ho sentiré, que quan et mire als ulls el meu cor anirà més ràpid, no podré ovlidar-te, a partir d'eixe moment tu seràs la persona més important per a mi i voldré pasar la resta de la meua vida en tu.
T'estimaré moltíssim.
PS:Espere que a tu et passe el mateix. Jo seré una personas en el món però tu seràs el món per a mi.

Anónimo dijo...

31 Gener 2011 Godella(Valencia)
Estimat objecte material"anell"hem passat moltes coses junts, amb tu he sentit el que no he sentit amb ningú. M'agrades molt,vas estar ahí quan jo vaig estar malalta.
Eres molt bonic!
Et vull

Anónimo dijo...

Estimada meua:
Fa més de un mes que no t'he vist i he tingut d'escriure't.Estic passant un moment difícil de la meua vida i necessite estar al teu costat.Estic impacient que tornes del teu viatge a Egipte.
El que sent per tu no ho puc explicar amb paraules perque sóc un poquet timid ,a em coneixes.Tinc ganes que tornes del teu viatge per tornarte a vore't. ;)

Anónimo dijo...

Eres com el sol que dona llum a la finestra, amb tu les nits són bones i curtes, perque tu eres maravellosa.
Si les teues mans foren pol, i el teus ulls llunes el meu cós cridaria cel.

Anónimo dijo...

31 Gener 2011 Godella(Valencia)
Estimada germaneta,
encara que a vegades discutim vull dir-te que et vull molt i que no sé que faria sense tu.
Eres la germana perfecta, que s'ho puc contar tot sense risc, perque després t'oblides, que em diu que em vol i que em demana ajuda d'una manera molt graciosa.
Et vull massa.

Anónimo dijo...

11-2-2011 Godella

Hola querida,té escriu altra vegada per a dirte que no perdas la esperanza de tornar vorenos pero tenim un problema perque 3000km nos separen pero.....
el nostre amor es imparcial i per aixo te vaig a esperar tota la meu vida un bes molt gran.
PD:TKM.

Anónimo dijo...

31 de gener del 2011

Per a la meua germana:
Vull que sàpiges que de vegades me fiques negra i se pegem,discutim i me lleves la roba sense demanar-me permís però que aixina i tot eres de les persones que més vull en el món i que no seria la mateixa persona que sóc ara sense tu i que totes les vegades que t'he dit que t'odiava
i que ers la pitjor germana del món, era mentira, perque te vull molt!

BESOS

Anónimo dijo...

dilluns,31 de gener

Estimat amor meu:

Sempre he volgut dir-te que t'estime molt, encara que jo crec que tu ja o saps.
El meu amor per tu és inmens, tu eres la raò per la que somric cada dia, millor dit cada matí.
I crec que, encara que tu no m'estimes, sempre estàs al meu cor.
Jo l'únic que vull és poder traure't de la meua ment, ja que no et puc traure del meu pensament.
Ja no puc més amb aquest dolor, s'em va a trencar el cor.

T'estime molt,un bes.

gabi

P.D.:eres molt especial per a mi.

Anónimo dijo...

Benvolgut amor:
Mai vaig pensar que et podria fer una carta com esta , pero per lo menys vuic que sapigues lo que puc sentir per tu . Es molt raro , pero vuic que sapigues que desde molt de temps has sigut y ets el xic que sempre habia somiat , a voltes no te puc aguantar ,perque fas moltes tonteries y a voltes nose si dius la veritat o la metida, pero el que pasa es que cada vegada vuic estar més en tu . Simplemente magrades molt , i lo pitjor esque se que no t'agrade , cuan pense aixo , el cor se congela al meu pit fent que no puga respirar. Ets molt per a mi , y de veres , me costa ovlidarte , perque lo asqueros es que no pare de pensar en tu , y cuan et veig pel pasillo de clase , me pose molt nerviosa y nose que fer cuan estas tu davant meu , la vergonya s'apodera de mi y em costa parlar.
Testime a morir , y sempre el fare , perque se que no podre ovlidarte . o se , perque costa molt ovlidar a la persona que tant t'agrada.Bueno ya parlem.
besets.
firmat: Lucia Aparicio Portilla.

Anónimo dijo...

31 de gener del 2011
Per a tu:
Quant no estàs amb mi el temps em passa molt lentament. Pense en tu a totes hores. Quant et veig, el cor comença a palpitarme i no et vull vore allunyar-te de mi,tot el món es para i sols et veig i pense en tu.
Eres molt important per a mi.
Adeu.

Anónimo dijo...

València,31 de Gener
Benvolgut ¿?,fa temps que et mire sense saber que dir,fa temps que et dic coses sense poder-te mirar.
Els teus ulls són com oceans,perque et fiques dins i les ones t'inunden.Quan parles practicament no escolte una persona parlant si nó que una suau i dolça música,que els meus oïts no podran escoltar mai una tan bonica.Cada vegada que et mire,es com una pel·lícula,apareix una orquestra i es para el temps.En eixe instant només estem en el món tu i jo,jo i tu mirant-nos .Perque quan tu em mires,els pensaments es paren,la meua ment deixa de funcionar i funciona el meu cor,bategant com si volguera eixir,em pose rotja i nerviosa,pues eixa mirada dolça i sincera,és com si em montara en una muntanya russa i la adrenalina em recoguera tot el cos,unes cosquerelles en la panxa,com quan vas en un cotxe i baixes una rampa.
Si t'esttime,i no em cansaré de dir-ho,t'estime.
Tot el meu amor per tú,
Anónim

Anónimo dijo...

31/1/2011
Amor meu:
Fa dos setmanes que no et veig, i els meus ulls són com el mar, quan algú et nombra el meu cor colpeja sense parar com les ones del mar. Quan el pes dels dies arriben als ulls les aigüies es desvorden i les llàgrimes ixen sense parar.

Pot ser que em torne boja l'escoltar els versos de l'amor, on un t'estime és la presència del vent con fervor, on els teus cabells em donen la sensació i la força de somniar, de somniar que estic amb tu.

Fa dies que no et veig i el meu cor esta apagantse, ja no escolte el colpejar que feia abans, ara escolte una tranquilitat que m'ha sombra i tot que sent colps molt dins del meu cos, pero no els relacione amb el del meu cor. o son el records de quan tu estabes amb mi?
No el se, el que si se esque t'estime...

No sabria com dirte que t'estime de de bo, que estic als nubols i que voldria estar amb tu segon a segon, minut a minut i hora tras hora inclus dia tras dia. Perque asoles tu fas que el meu cor colpeje tant fort com la esperança.

Amor meu els meus ulls estan començant a preguntar si bares ser de realitat o bares ser una imaginació meua, perque els meus ulls no te han tornat a vore i el meu cor et busca sense parar.

T'en recordes dels dies en els què anavem a correr?
En els que parlar amb un fil de veu, en le que una flor sicnificaba esperança i un cor amor.
Destige que tornes promte d'Alemània i tornes a Espanya amb mi, molts besets..
Laura.

P.D: Quan mire per la finestra les estreles em recorden atù.

firma: Laura Carreño.

Anónimo dijo...

31/1/2011
Benvolgut amor:
1 setmana i 3 dies fa que no et veig i l'espera s'em fa insuportable.
Desitge amb fervor que arribe el cap de setmana per poder pedrem al fons dels teus ulls verds.
En quant et veig traspasar les portes marròns,el meu cor es torna boig, el meu cerbei es desconecta i en l'ùnic que puc pensar eres tu.
Ja poden dirme el que vullguen, perque encara que parega que preste atenciò l'unic que puc escoltar es el batec del meu cor que pareix que es vaja a eixir del meu pit.
T'estime i encara que vullga negarme-ho, ja no puc perque el que sent per tu es tan fort, que intentar negaro em fa mal.
Espere impacient que arribe l'estiu per poder pasar les hores inesgotables amb tu sense interrupcions del temps o la distancia.
Cada segon, cada minut que pase amb tu es el meu tresor mes preciat.
I no puc reprimir el impuls de repetirte que t'estime mes del que he estimat a ningù
Un bes d'amor
Anonim

Anónimo dijo...

Les cireres
Les cireretes ja pengen de l'arbre
com fanalets d'una festa major;
enlluernats, els ocells hi fan via,
enamorats d'aquell món de color.

Prou que coneixen la dolçor tancada
dins de la bola vermella i lluent!

Alejandro Velázquez
Cada any hi vénen a la primavera
i els acull l'arbre, generosament.

Anónimo dijo...

Godella, 31 de Gener de 2011
Amic meu,
Téscric per a comunicarte el que sentia per tu. El que ha fet que emb enamorarà d´una persona com tu.
A pesar de l'edad tu m'agradaves per que eres molt bona persona, perque em feies somriure, perque m'enamorava veure't, perque no et podía oblidar, perque quan no estava junt a tu ho passava fatal.
I encara que tingues algun defecte i encara que no tingues molta personalitat, magradaves perque eres algo mès especial. Algo mes que un xic, i a mi això m'agradava.
Però com ja saps no m'agrades, mès que res pel que va passar, pel que ets vaig dir.
T'anrrecordes? (Per si de cas, t'ho recorde).
Et vaig dir el que sentia per tu amb una historia, et vaig dir que... com a tu t'agradava una amiga meua no podía estar enamorada de tu.
Et vaig dir de tot, i tu no em vares fer gens de cas. Quan et mire, fas com si no haguera passat res, com si no haguerem parlat del tema. I això emb senta fatal. Perque els dos sabem que tu m'agradaves i a tu t'agradava una amiga meua.
La veritat es que no se en que t'has fixat d'ella, ja que... és molt mala persona i tu sempre dius que odies a les males persones.
Lo mès segur es que t'agrade pel fisic, encara que m'ho negues. Vull que s'apigues que no et puc mirar i pensar en que t'agrada esta amiga meua.
Plegant a la conclusió, (per a no enrollarme)t'escric aquesta carta epr a dir-te que encara no se si... mágrades o no. Açò queda en dubte. Perque pense constantment en tu, i... No puc, de veres que no puc.
Ho sent.
T'estime.
María López Trenco.

Anónimo dijo...

Godella, 14-febrer-2011 El meu amor:

Amor, si tinguera el valor suficient per a dir-te tot lo especial i maravellós que ets per a mi superaria el meu major temor.Dir-te que mai et vaig que mai et vaig a oblidar y que et vull moltíssim i desde fa molt de tems vaig vorer algo en tu que em va cridar la atenció, desde que et vaig vorer per primera vegada , va apareixer en mi eixe sentiment tan bonic , el sentiment mes preciós del món, el amor , un sentiment que sols tu m'has fet sentir.

Mi vida cada vegada que et veig creix en mi eixa alegria y felicitat de tindre cerca però a la vegada tristesa y dolor de saber que mai sentiras ni la mitat de lo que jo sent per tu.

Cada vegada que et veig no se que fer, perquè tot en mi es queda glaçat, es queda paralitzat, com si lo que estiguera passant no fora real.

Xic de la meua vida, es difícil explicar amb paraules tot el que sent por tu, perquè si les compara-se'm amb la vida real, las paraules es quedarien vuides, no serien res.
Tu ets com la flor en el desert; ets com el sol en un dia de tempesta; ets el que falta en la meua vida ; ets tot el que em rodetja.

Se que mai et tindre, perque una xica com jo no tindrá altra vegada a la maravella del món.
Per més que vuiga mai et tindre , pero sempre estarás en mi , mai et vaig a oblidar , per res del món.
Vuic que sapigues que mai em vaig a oblidar d'eixos moments tans especials amb tu i de eixa nit tan meravellosa mirant les estrel·les.
cada vegada que veja una estrella m'acordara d'eixa nit amb tu, encara que l'estrel·la més bonica que he vist ets tu, eixa estrl·la que mai s'enva a anar pase el tems que passe.

No se si alguna vegada aconseguisca dirte que ets la meva vida i que est vull moltíssim, més que a ningú en el món i que daria tot el que tinc per estar amb tu , perque cada instant de la meua vida sin ti es un infern. Pet ser que passen anys i anys y ningú et va a voler tant com jo i mai, mai, mai et deixare de voler.

PS: ET VULL MOLTÍSSIM (L)

Firma: Marisa Martín Ferrer. 2ºB

Anónimo dijo...

València, 31 de Gener Estimat: Pot ser eres una de les persones a les que més vull en aquest món.Quan et mire em pose a tremolar,perque la teua mirada em fa venir unes ganes de dir-te tot el que sent.Em quede miran-te sentada i veig que estàs sol,pensatiu caminant d'un costat a un altre buscant alguna cosa o alguna persona,i no t'adones que jo em passaria hores i hores així,fins que t'apropes i em digues algo,ancara que siga una tonteria,peró
Por Anónimo el Juguem al joc de les paraules...,paraules d'amor el 11/02/11

Anónimo dijo...

Amor meu Quant falta per a vore´t? Els minuts sense tu son interminables... Cada día sense vore't es un sigle sense beure de l´eilix de la vida. Si estic amb tu tot es de conte,maravillos. Si tu me dones calor jo estic abrigada, si tu me dones amor jo estic viva, perque sense tu la meua vida es deprimix. Eres mi cocaina, no hem puc despegar de l'amor que me dónes, ´d'eixos petons amb tu, d'aquelles hores que es fan fum. I vuic que sapies el que sent per tu,es me que amor, es espectacular... Te necessite. I per supost que no cambiaria un minut d'hair amb tu per cen anys de vida sense tu.
Por Anónimo el Juguem al joc de les paraules...,paraules d'amor el 11/02/11

Anónimo dijo...

Estimada: Les últimes setmanes he estat pensant en tu,però tu segeixes sense escriure'm estic preocupat perque fa unes setmanes que no et veig i tinc moltes ganes de veure't i donarte un abraç d'amor i no soltar-te ninguna estona més perque no vuic estar ni una estona més sense tu.Se que has estat molt mal els ultims dies per culpa dels maleits examens i no vuic que estiges mai més mal, i per aixó et escric aquesta carta de amor. Et vuic molt, un abraç molt gran. Fran Carbonell
Por Anónimo el Juguem al joc de les paraules...,paraules d'amor el 11/02/11

Anónimo dijo...

algo.Mai m'olblidaré d'una persona com tu,tan especial,tan divertida,tan social,quasi perfecta i eixe quasi és perque no t'adones que et vull un montó. Un petó ¿? PS:Bob Esponja
Por Anónimo el Juguem al joc de les paraules...,paraules d'amor el 11/02/11

Anónimo dijo...

11-2-2011 Godella CARTA D'AMOR Des del moment que et vaig veure, en va entrar una sensació de foc per dins, hi ha gent que el crida amor, peró jo pense que va a ser alguna cosa més que això. El teu cabell llarg,el teus ulls, el teu somriure...això em produeix temblor, et sent riure i és com si cantares. Nomçes pense en tu i no faig mes que recordar-te.No m´atreviex a dire-te el que sent, per això sóc tan covard que ho faig en aquesta carta,per dir-te que t´estime tant que em deixava la pell per tu ,només per un petó. Et vuic.

Anónimo dijo...

Estimat:
Fa temps que no ens vegem i tinc moltes ganes de vore't.
R ecorde quan en el estiu jugavem a les cartes i passejavem per la platja en les vesprades i en els matins.
Recorde la teua sonrisa, els teus ulls, de la teua veu, i em pregunte com no et he coneixcut avans. També recorde quan ens anavem a comprar un gelat junts, o anàvem al cine.
El que vull dir es que no t'oblidare mai i que et vuic molt. Espere que puc veure't prompte.
Un petó, et vuic.

Anónimo dijo...

Estimada meua:
¡Estic enamorat de tu, i no t'as donat conte!, ¿de qui creies que eren les cartes de amor? aquelles cartes que t'obrien pas al meu cor, m'agradaria estar amb tu en este moment, ¡perque si estas llunt estic sin sentiments!Sempre em sigut amics, pero llo vuic ser algo més, et vuic molt, ¡eres lo millor de la meua vida no et cambiaria per res, ni per tota la meua familia, perque tu eres una més!

Il·lustrat per : Marc 1ºE.S.O B