Un lugar donde aprender, imaginar, crear y también divertirse.

Aquí encontrarás cuentos, poesías, adivinanzas, noticias ...

y muchas cosas más que el mundo del libro nos puede dar.


viernes, 14 de junio de 2013

TROBADA AMB L'AUTOR JUAN RAMÓN BARAT

El dimecres 12 de juny els nostres alumnes de 2n ESO van tindre l'oportunitat de conéixer l'autor de l'últim llibre de lectura treballat a l'aula: Deja en paz a los muertos.
Van entrevistar Juan Ramón Barat i van escoltar-lo. Al finalitzar la sessió, l'autor va signar tots els exemplars dels llibres que els alumnes havien portat.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Nosaltres, abans de la seua visita, ens varem llegir un dels seus llibre, anomenat: "Deja en paz a los muertos". Aquest llibre, en general, ens va agradar molt.
Juan Ramón Barat va ser molt simpàtic amb nosaltres, i va contestar a les nostres preguntes molt il·lusionat.
Va ser una experiència molt agradable i ens varem quedar tots molt satisfets amb la seua visita.
María Fuset
Ens va preguntar si ens va agradar el llibre i si tenem sugerencies per al següent llibre.
Josep Soriano i Älvaro Castañeda
Ens va contar com es va fer escriptor i que tot va a ser a causa de voler impresionar a una chica del seu institut, mitjançans poemes li va enamorar i a causa d'aixo va començcar a escruire.
Raúl Camps
Paula pascual
Sofia Tolsada
Vam pasar uns moments molt agradables i no s'en va fer aborrit.
Andrea Perez
Mara Henares
Primer vam preparar, per grups, uns cartells i uns textos amb la presentació i el comiat; també varem preparar unes preguntes que l'autor va respondre després.
Carmen Galbis i María Balaguer.
La visita estiguí molt interesant i vam tindre l'oportunitat d'apropar-nos un poc més al mòn literari.
Miguel Boix, Paula Cruz, Laura Crespo i Pablo Gómez.
va ser una xarrada interesant, ja que el autor ens va parlar de les seues idees. A més ens va comentar que esta treballant en la segona part d´aquesta novel·la, així que a la gent que li va agradar l´historia, pròximament podrà saber més coses de Daniel i Alicia, els protagonistes.
També ens va comentar que a més de exercir com a escritor es professor, i que per a ell aquests dos trealls son igual de importants per a al seua vida. Com a curiositat ens va comentar que Ángel i Daniel són uns personatges basats en els seus fills. Així que el que ens queda per fer es donar-li les gràcies per aquesta xarrada.
Amparo Bonora.

Ens va dir que els dos xics protagonistes Angel y Daniel eren els seus fills i que les dos xiques Alicia i Teresa eren dos alumnes seues . Al final ens va dir que si volien apareixer com a personatjes de algun llibre seu o comentar-los li parlaveu per correu electronic.
Adrián Delgado,Clara SAnchez i Ana Valls.
A més ens va dir que va a escriure la segona part d'aquest llibre.
Miguel Granell, Xavi Honrubia, Jorge Alfaro.
Esperem que el pugem veure de nou per a dirli que estiguem molt agraits per el que ens ha dit, que el podem fer servir en la nostra juventut, per a arribar a ser el que nosaltres vuigem.
Ha sigut un plaer estar amb el autor del llibre ^Deja empaz a los muertos¨Gracies per tot.
Celia Molina Cano.