Un lugar donde aprender, imaginar, crear y también divertirse.

Aquí encontrarás cuentos, poesías, adivinanzas, noticias ...

y muchas cosas más que el mundo del libro nos puede dar.


lunes, 23 de mayo de 2011

TASTEM LLIBRES!

Els nostres alumnes del 1r cicle de secundària lligen, comenten i recomanen llibres. Preneu nota!

39 comentarios:

Anónimo dijo...

Javier Ramia GRAFITIS
Raúl, no soporta el exàmens i s'ha mare li porta al doctor. Él té que medicarse perque està malalt. A classe,él té uns efectes secundaris que consistien en dibuixar grafitis. Raúl li dona les medicines al seu amor, Leticia i al día següent ella té els mateixos secundaris. La bogería els porta a pintar a un cementeri i a un mercat acabant a Zaragossa.

Anónimo dijo...

Mecanoscrit del segon origen
Alba agafa aigua d'una font i es troba al seu veí, senten uns sorolls estranys i es possen dins de la font, quan eixen se n'adonen que no hi ha ningú al món, i tenen que refer la seua vida.
Alba té 16 anys, amb el monyo negre, de estatura normal i intel·ligent.
El seu veí té 11 anys i es negre de pell.
Amb aquest llibre a aprés que quan et passa algo no tens que amagarte i seguir endavant.
Li a agradat perque els personatges es compenetren molt bé.

Anónimo dijo...

El caballer del lleó.
Al lector aquest llibre si que li a agradat.
El recomana perque es d'aventures i d'amor.
El títol si que que vorer amb el contingut del llibre perque Ivain(el protagonista) es va a la guerra i Lune s'enfada amb ell, Ivain s'enva, troba un lleó i refá la seua vida.
Ivain es un caballer d'aventures, de cabell castany, alt i picarest

Anónimo dijo...

Els fantasmes de Boodly Hill.
Es un llibre de terror i misteri recomanat pel seu lector.
Arnold i altres amics en estiu van d'acampada a la borera d'un llac, quan van sentir parlar de Boodly Hill (poble imbadit per els anglesos i encantat per una bruixa) volgueren anar, allí es queden a dormir pero veuen morts i fantasmes de xiquets assasins que els persegueixen, van corrent a l'ajuntament i troben un cuadern de com fujir del poble.
36

Anónimo dijo...

L’ODISSEA
Es tracta del final de l’era de Troya, Ulisses el personatge principal, naufraga amb els seus tripulants pel mar, van intentar conquistar una illa,però els ciclops que ni havien van impedir que la conquistaren. Van anar per 6 illes superant diferents obstacles. En l’ultima illa els Deus van pensar que portarien a Ulisses de volta a casa. Quan arriba a l’illa no la reconeixia, i al seu fill li va dir que Penélope la seua esposa tenia molts pretendents i Ulisses als matà per a que Penélope no agafarà a ningú. Al final Ulisses es torna a casar amb ella, com a símbol del seu amor.

Anónimo dijo...

EL GOS DELS BASKERVILLE
Este llibre tracta sobre dos xics que investiguen un cas d´un gos sobrenatural i una família.Uns clients narren el inici de la llegenda i de la mort d´un Baskerville per causes molt estranyes.
Al lector li a agradat molt pero si vols saber mes coses sobre aquest llibre tan sols tens que llegirlo.

Anónimo dijo...

Pena de mort- Victor Hugo:
Aquest llibre és una critica sobre la pena de mort, tracta d'un home anomenat Clau Coise que no tenia diners i aleshores furtaba i un dia li van veure,aleshores el van tancar a la càrcel, va fer alli un amic al que van nombrar rei i mandaba molt i va decidir matar-ho.
El van portar al jutjat i el condenaren a pena de mort.

Anónimo dijo...

Harry Potter i les reliquies de la mort.
Harry va viatjant pel món amb Ron i amb Helmion.
Aquest llibre es divideix en dues parts: la primera tracta sobre les coses que els van ocorreguent al llarg del viatje, i la segona part parla de Howart que es la escola de macs en la que estudia Harry. També parla sobre el comportament humà i de com ens deixem dur per les coses que ens convenen.
Si que li ha agradat aquest llibre i el recomanaria.

Anónimo dijo...

Nacho Romero Sanchis UN RIU D'ESPIGUES
L'història ocorreix a la costa de la Península Ibérica que te que anar a la ciutat d'Indika a per una sacerdotessa per al seu temple perque la seua està malalta.Ixen de la ciutat, Tibaste i dos companys més, al arribar a Indika, Tibaste i la seua sacerdotessa Abària anaren per un camí i, els altres dos companys per l'altre i axí continuen viatjant...
El lector no recomana aquest llibre, ja que diu que és un llibre molt lent.

Anónimo dijo...

Alberto Vizacaíno:LA BILBIOTECA FANTÀSTICA.
Samuel Tyker es un xiquet de dotze anys,que es translada a Sant Telm,on allí te una nova vida sense amics ,a Samuel li agradava una xicona anomenada Duna.Un día Duna li va citar que l´acompanyara a la seua casa per que descubriera el misteri de uns llibres, el que no sap Samuel es el que l´espara amb aquestos llibre.
Viu aventures misterioses i magiques.

Anónimo dijo...

Nacho Romero Sanchis L'ESTIU DELS PIRATES
David i els seus pares s'enanen de càmpic a passar unes vacançes fantàstiques, durant les seus primers dies comença de la pitjor manera pero poc a poc comença a fer noves amistats com una xica una mica burleta i un bell pescadorpero sobretot la arribada de uns pirates fa la cosa més interessant...

Anónimo dijo...

Marisa se a llegit "No mes ens queda l'amor".
Son moltes histories d'amor pero una en particular tracta de un xic que treballa a una biblioteca, ell esta enamorat de la filla del seu cap pero al seu cap no li fa gracia, pero ells no deigen de intentaro.
El cap el despedix i un cosi seu li dona treball en Barcelona.
Ells es segeixen madant cartes, pero cada bolta perden mes el contacte fins que quan torma al poble la xica "Laura" lla ets casada.


Belén Martínez Martínez 2ºB

Anónimo dijo...

HARRY POTTER I L'ORDRE DEL FÈNIX
Una altra aventura de Harry Potter en el cinqué curs a l'escola "Hoqwarts". Harry es expulsat de l'escola y té que viure amb els seus oncles, però es rebutjat y acaba a una casa amb el seu padrí i els seus amics. Ells han format l'Ordre del Fènix societat on lluiten contra Voldemort.
JAVI RAMIA

Anónimo dijo...

L'STRANYA MORT DE BERTA
libre de: Marta Toledo
Resum de: Marta Zamora
Berta i Ferran eixien junts, peró Berta va trenacar amb ell. Van anar a la festa d'aniverssari de teresa i un xica anomenada Inma va convidar a Ferran a Baalra peró aquest li va dir que no. Al cap d'una estona ell va vora com algú eixia del bany de les xiques, botava la tanca i fugia axi que va anar al bany i va vora a berta morta amb pols blancs y una arracada al costata seu. Tot el mon va arribar i va dir que havia sigut Ferran. Aquest, asustat va fugir i en la seua fugida va coneixer una xica anomenada Irene que va descobrir qui era peró el va creurer i li va donar una casa a on dormir i menjar.
Un dia , cansat d'amagarse, se'n va a la policic i explica el que va pasar. Li van dir que els pols balncs eren deguts a que Bertaa s'havia barallat amb Vanesa per droga i que la culpable era Inma, amb la que Ferran no havia volgut ballar.
-Que has dit d'un gos? Ferran va trobra un gos que li acompanya en la seua fugida però el van atropellar
-Per uqé fugeix? peruqe tots creuen que es culpable

Anónimo dijo...

Altra aventura dels cinc
Els cinc viuen a un internat i anen a passar le vacançes d'estiu a casa dels seus tios on ja havíen estat altres vegades. Com que no poden eixir per la neu es posen a investigar per la casa i descobreixen un paper on posa "Vía oculta " en anglés.
Després d'aixó anen encontrant als quadres papers i sucedeixen coses estranyes com que desapareixen coses o es destrossa un despatx.
Finalment el descobreixen tot i el culpable era el professor de llatí.
Al lector l'agradat el llibre i el recomana
Begoña Hernández

Anónimo dijo...

Vint mil llegues de viatge submarí
tot comença amb la arrivada del professor Pierre i el seu companyt Conseil quan inicien un viatje en baixell amb intenció de capturar un animal.Durant el viatje tenen un xoc i cauen a l'aigua el professor, el seu ajudant i un mariner al qui li diuen l'arponer. Aquestos són salvats per un submarí al qual li diuen NAUTILIUS i el seu capità s'anomena Nemo.
Durant aquest viatje de molt messos el professor i el capità comparteixen unes molt bones estones( expedicións pel fons marin...).
El lector recomana aquest llibre perque diu que t'ensenya moltes coses i es molt aventurer.
JOSE ROMERO SANCHIS

Anónimo dijo...

Graffitis - Guillermo Bargues

Raul es un xiquet al que no li agraden gens els exámens i sa mare li porta al metge, aquest li recepta pastilles per a una vegada a la setmana, auqest las pren i li agraden i comença a prendre més. De sobte, li van a entrar ganes de dibuixar a totes hores, li va donar una pastilla a la seua amada Leticia, y aquesta també te ganes de fer graffitis, al llarg del llibre els protagonistes es van a pintar a llocs un poc estranys com el cementeri o les taronges de dins d'un camió dins del qual arriben a Saragossa

Anónimo dijo...

Una llar en el món.
Lluisa pateix la mort de les seues amigues, agafa una depressió i per a fugir de la depressió s´anà a viure amb Melina ,que és una amiga de la seua mare. Allí coneix a molta gent, com una voluntari anomenat Xenis que vé al camp per a fugir de la seua experiéncia, en américa central,i Lluisa s´enamora de ell pero ell no l´hi agrada Lluisa. Xenis es torna cap a américa central i a Lluisa l´hi deixa unes cartes del 3º món .
Guillermo Bargues

Anónimo dijo...

Alex i Cia detectius - Javi Ramia

Alex i Cia tenen una agéncia de detectius i estan investigant dues casos, un es d'un xiquet que es un setciéncies i es barallen amb ell, i altre tracta sobre una xiqueta que descobrix un laboratori il·legal i no te probes per a demostrarlo es posen a investigar sobre el primer cas pero a meitat el deixen per a investigar el segon que resulta estar relacionat i mentre que l'investiguen a Alex li peguen dues vegades i els perseguix un guardaespaldes.
Es un llibre molt entretingut per a xiquets de la nostra edat.

Copiat per MªJosé Rincón.

Anónimo dijo...

Harry Potter.
Harry es un chic que viu mal perque no li donen carinyo, el tenen tancat en un armari.
li enviaven cartes desde Howards, pero la seua familia no les disaba llegirlas. Un día comenxaren a arrivar milions de cartes, tota la familia es va a traslladar a un hotel intentant huir de las cartes de Howard, pero las cartes arrivaven igualment, aixinaq es que sen van a anar una especie de illeta per a conseguir huir de les cartes pero va arrivar Hadrid, el guardaboscos de Howards i li va contar a Harry que era un bruixot i se´l va portar a Howards i a per els diners de son pare.

MARTA BATALLER MARTINEZ

Anónimo dijo...

Cartes d´hivern:
Tracta de dos amics Adrià i Xavier.Tot comença a Viveiro quan van veure un diari amb un anunci que deia:vendo casa embruxada,Adrià era molt poregos pero com era pintor la va comprar, despres de les vacances per a areglarla.
Adrià li va escriure moltes cartes per a que li visitara,pero Xabier no li respon.
Adrià va anar trobant molt misteris que li estranyaven Investigant molt un dià va descobrir una trapa(a la cuina) amb un passadis.
Al recibir les cartes no duda en visitarlo
i tambè va trobar una carta que posava:vesten molt lluny,jo no tinc res que fer...
Aleshores xavier va decidir pendre foc i la seua germana junt al inspector decideixen anar a veure el que pasa, despres de investigar durant molts dies van anar a un bosc en el que troben el llibre de que parlaven les cartes aleshores s´adona de que ia no hi ha a res que fer aleshores agafà un gapat de fullaraques i crema el llibre amb la trapa i sap que no tornaria a vore al seu germà pero que mai cap persona tindria que viure aquell infern.

Rocío Iglesias Florez

Anónimo dijo...

L'EMPERATRIU DELS ETERIS.
Bipa no creu en les históries de fntasía,fins que arriva un xiquet que si creu en aquestes histories. Entre ells dos naixerà una amistad.
Un dia aquest xiquet se'n va ha buscar a son pare. Quan passa un temps Bipa desideix anar a buscar-lo i així ajudar-lo.´
Al llarg de la história diverses persones s'interposaran en el seu camí però, finalment Bipa conseguira trobar a aquest xiquet.

-Qué li regala el xiquet a Bipa?
Un collar de quars.
-Qué com esta l'Aer quan puja cap a l'estrela?
Es va posar tranparent.

A Marta Inglés li agrada't molt aquest llibre i el recomana per a llegirse-lo.

Cora Bartual Sambartolomé

Anónimo dijo...

EL FANTASMA QUE PAGAVA LLOGUER entrevistant a Javi García. Ha sigut entrevistat per Luis Brunchú.
______________________________________

Aquest llibre tracta d´un xiquet, el cual, un dia descobreix mentre passejava per el bosc a un home major entrant a una casa gran, aparentment abandonada i tracta d´averiguar qui és i qué fa entrant en aquella casa. Al final descubreix que es el propi pare el que tots els finals de messos, va a la casa a rebre el lloguer del esperit de la seua filla que permaneix allí, però no tot acava ahí. Un dia serà el propi James (el protagonista) el que tindrà que entrar a la casa a rebre el lloguer.
Aquest llibre me ha paregut molt interesant, i encara que tinga molt poques pàgines, la trama del llibre és super entretinguda i emocionant.

¡¡Legir-lo tots!!

Anónimo dijo...

Memòries d'una vaca, entrevista a Pablo Ayala:

Aquest llibre tracta sobre una vaca anomenada Mo que conta les seues memòries. L'historia està situada en un rancho prop d'on s'estan fent unes guerrilles. Al final del llibre, la policía descobreix que els propietaris del rancho suministraven aliments als guerrillers i són detinguts, i a la vaca Mo se la emporta una monja a un convent. Preguntes sobre el llibre:

-T'ha agradat el llibre?
-No molt perque es tota la estona el mateix.

-T'identifiques amb algun personatge?
-No, perque son vaques!

De: Sara Pérez de Viñaspre cOtrés i Román Martínez Basomba.

Anónimo dijo...

WENDY ATACA:
Wendy és una policia que en una nit entra en una discoteca en que hi a hagut un assassinat. Ella veu un xic i una xica corrent (la xica llebava un pel un poc peculiar)los perseguixen però no els agafen , un dia pel carrer en una perruqueria veuen el pentinat i investiguen i consigen agafar als roins.
PABLO AYALA

Anónimo dijo...

EL CLUB DELS ASSASSINS NETS.
Antonio es un xiquet a que l'agraden molt el llibres d'intriga.A un barri va investigar sobre una inmobiliaria que queria desallotjar el barri per a construir nous edificis i si no volian anarse els assassinaven.
Al final antonio el va pillar i van a anar a prisió JAVI GARCÍA

Anónimo dijo...

EL FANTASMA QUE PAGAVA LLOGUER
Un jove va trobar una casa i va preguntar a la gent si la coneixia pero ningú sabia res. Un dia va trobar una senyora que li va contar que en ella vivia una xica amb el seu pare i el seu pare la va obligar a casarse amb un xic. Ella no volia i va enganyar al xic i el pare s'en va enterar i li posa una maledicció a la xica. Quan es va morir, la xica es va convertir en fantasma i va seguir vivint a la casa pagant el lloguer.

Celia Ferriol

Anónimo dijo...

Assesinat al canadian express
entrevista a paula lazcano

Tom es un xiquet que s´envá de vacançes a ver a la seua iaia i te que viajar en tren.Aleshores en aquest tren assesinen a una dona i tom se va encarregar de resoldre qui es el assasí i finalmente el consegueix

paula giner

Anónimo dijo...

Tom Austen es un jove al que li encanten els misteris i li agradaria ser detectiu de major. Tom viatja a casa dels seus iaios, por el que viatja en el Canadian Express, però durant el viatge assesinan al l'esposa d'un banquer i Tom es sent amb ganes de desemmascarar l'assassí. Al final Tom con els seus dotes de detectiu aconseguix descobrir la verdad.
Si t'agraden els libros de misteri este no et pot faltar aquest llibre.

Anónimo dijo...

Els vampirs d'ottawa:
Una xica anomenada Liz que anava a una especie de celda que era com una especie de posada i va conoeixer molta gent.
Va coneixer una xiqueta que coneixia a una amiga que coneixia a una mujer que estaba casada amb el baro la xica va trobar com li seguia algu misterios i es va asustar pero la policia lo va reolver pero al xic tambe li va seguir QUE PASARA.....? Sergio Giménez.

Anónimo dijo...

Maria Fernández ha llegit : FI DE CULS A MALLOLCA de Pascual Alapont.

Una classe de València se'n va de fi de curs a Mallorca. El llibre conta les periècies que els ocorren en el viatge, tant a alumnes com a professors. El llibre és entretingut, tant pels seus moments d'humor com per les seues anècdotes i escenes descavellades.

Mar Ferrando :)

Anónimo dijo...

Andrea Escribá ha llegit: Thora i l'anell de la sort.
Marta, una xiqueta de València, coneix per xat a Xavier, i es fan molt amics per xat. Un dia Marta li proposa quedar un dia per a veure's les cares i Xavier li diu que el seus pares no li deixen, però no li conta que sos pares sòn els Massapela, una família milionaria gràcies a un anell d'or en forma de trèbol de quatre fulles que pasa de generació en generació. Un dia rapten a Xavi, i Marta es converteix en Thora i seguix les pistes dels que han capturat a Xavi, vivint unes aventures emocionants.

Anónimo dijo...

JO...I LES CIRCUNSTANCIES.

La història tracta d´una persona anomenada, Manel.
Resulta que té un accident que l´afecta molt i té que estar tota la història està en l´hospital,Sara,és una de las enfermeres que no cau molt bé a Manel,ademés,Manel està totalment fart de recibir visites,aleshores una amiga seua anomenada Miriam va a visitarlo, però ella pareix no estar molt afectada per lo que le a passat, però ell està perdudament enamorat d´ella.
Segons Andrés,el llibre és un aburriment i no mereix la pena llegir-lo.

JUANJO MARTÍNEZ TERUEL.

2ºESOBsagradocorazondegodella dijo...

Segio Pérez s'ha llegit el llibre de:

L'Odissea, escrit per l'autor grec Homero.

L'Odissea tracta d' un home anomenat Ulisses, que es va a la guerra de Troia, aleshores quan acaben la guerra, té una llarg camí ple d'aventures, com ara enfrontar-se a ciclops, sirenes, etc ...
Es un llibre que té moltes aventures, és subrealista, però a la vegada divertit.

Escrit per: Fran Ruiz Gigante

Anónimo dijo...

EL CONTE DE NADAL:

Es tracta d'un home que crec que el nadal es avorrit i el mai el va celebrar.Axí que una nit li va aparéixer tres fantasmes: un va ser el del nadal pasat, el segon va ser el d'aquest nadal i el tercer era el del nadal q vé. Com anava veient en cada lloc va comprendre que el nadal significava molt i era molt important per a tots...

A Fran Carbonell li va agradar molt el llibre i pensa que deurian de llegirlo.

Gabriela Castillo.

Anónimo dijo...

Ana Ferrer ha llegit el llibre Menjaré Bollicaos per tu de Pasqual Alapont.
El llibre tracta de dos xiquets: Cristina y Ramon que estan eixint junts. Eren molt feliços, fins que un dia la Cristina se'n te que anar a Londres, per que el seu pare va obrir alli una Orxateria. Amb les distancies, Cristina i Ramon trenquen,però Ramon segueix volent-la, i per a oblidar-se d'ella intenta suïcidar-se amb bollicaos i juanoles. Aconseguirà Ramon oblidar-se de Cristina i tornar-se a enamorar? L'hem fet unes preguntes a Ana Ferrer sobre el llibre que s'ha llegit i això es el que ens a contestat:
-Ana, qui era Charls Burdeix?
-Era el dentista de Londres, del qual la mare de Cristina s'enamora i es fuga amb ell.
-Ah... i qui eren Henry i Caty?
-Uns amics de Ramo.
-Una coseta més, puntua el llibre del 1 al 10.
-Em... el puntue amb un 9, per que m'ha agradat molt.
Això ha sigut tot el que ens a dit Ana Ferrer, segur que t'ha deixat amb ganes de llegir-te el llibre. En la nostra biblioteca del col·legi hi ha uns exemplars, aneu i agafeu un.
Això ha sigut una entrevista de Ana Gómez per ha el blog de la nostra biblio.

Anónimo dijo...

Ana Ferrer ha llegit "Camps de maduixes".

Aques llibre tracta sobre una xiqueta que un dia toma una droga i es queda en coma indefinidament.
Els seus pares i els seus amics van anar a l'hospital on estava la xica per a vore-la.
Mentres els pares i els amics conversaven, la xica escoltava tot el que deien.
Els metges teníen que estudiar quina droga havía pres i que portava.

Quico Guirado.

Anónimo dijo...

Lucia Aparicio ha llegit: L'anell del papa Nuba.
Les motos es van trencar. Començaren a buscar pistes, i van tribar una cova. Van descobrir tres camins, que un d'ells portava a una altra cova.
Va apareixer un home,i els xics s'anaren correguent i se'n anaren a casa de Guanimi.Van ficar una cara a l'Alacalde diguent-li el que havien vist i després es van possar a vigilar.
Tornaren a la cova, i van trovar-lo i el perseguiren i s'ho digueren a la guardia civil. I al final van resoldre el cas sense aujuda de la policía.

Anónimo dijo...

Marta Bataller va dir :

Menjaré bollicaos per tu

Cristina es va tindre que anar a Londres per que el seu pare anava a montar una orxateria y ella te que deixar a Valencia el seu novi :Ramon.
Es continuen parlant per correus electronics. Pero ja no es tot igual ...

Alessia Bossi